rakellenes vilagnapMagyarország lakosságának egészségi állapota közismerten rossz, és az utóbbi évtizedekben jelentősen romlott. Ezért nagy részben a daganatos betegségek kirívóan magas előfordulása felelős: minden negyedik haláleset daganatos betegség miatt következik be. A megbetegedések és a halálozás aránya arra mutat, hogy a daganatos betegek többsége előrehaladott állapotban kerül az egészségügyi ellátórendszerbe, amikor még kezelhető ugyan, de eredményes gyógyításának a kilátásai már korlátozottak.

Ez a helyzet annak ellenére, hogy az orvostudomány mai állása szerint a daganatos betegségek miatt bekövetkezett halálozás egy jelentős hányada elkerülhető lenne.

Az elkerülhető halálokok körébe tartoznak azok a daganatos betegségek, amelyek korai, még tünetmentes állapotban szűrővizsgálattal felismerhetőek, mert ezek idejében elkezdett kezelésével még teljes gyógyulás érhető el. Bizonyítékokon alapuló, egyszerűen, gyorsan elvégezhető és hatásos szűrővizsgálati eljárás a melanoma és bőrrákszűrés is.

A Rákellenes Világnapon a Melanomamobil® is nagyon fontosnak tartja felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. Mint a szűrések általában, a bőrrákszűrés is egy könnyen, gyorsan elvégezhető vizsgálat, ami ráadásul fájdalommentes is. Az időben felfedezett rosszindulatú bőrelváltozások teljes mértékben gyógyíthatóak, így a rendszeres anyajegyszűrés az életeket menthet meg.

A Rákellenes Világnap alkalmából 2011. február 1- 4-ig (hétfőtől péntekig) kedvezményes szűrési lehetőséget kínálunk régi és új pácienseinknek egyaránt. Ezeken a napokon a Melanomamobil® Professzionális (kontroll) bőrrákszűrés díja 13.000 Ft/fő. A szűrés díja egészségpénztár terhére elszámolható.

Mi így vigyázunk az Ön egészségére.

A kedvezmény az alábbi rendelőinkben vehető igénybe:

Budapest (V. ker. Arany János utca, XI. ker. Budafoki út), Győr, Szentendre, Vác, Sopron.

Bejelentkezés online vagy a +36 70 337 3333-as telefonszámon.

ÉRDEKKONFLIKTUS: van. (A lányok megkérték, hogy tegyem fel az akciót, én meg mit mondhatnék erre… végül is életeket mentünk)